Project Description

Napier Station Road Hoarding Green Wall

Outdoor Green Wall

50 m square

Green Module System

Year Completed: 2014

This outdoor green wall is used as a temporary construction hoarding for the construction of Napier Station. It is well accessed by those entering town and frequent Botanic Gardens goers. The purpose of the green wall is to ensure Botanic Gardens had covered all corners in getting the UNESCO world heritage site recognition. Using our Green Module System, we install a green wall along Cluny Road and Napier Road.

We worked with Botanic Gardens to ensure this sustainable green wall showcased Singapore’s commitment to green.  The green wall has improved the air quality around the construction site, reduced the noise pollution caused by construction and concealed the construction site.